Ministri Pavić i Rabiei u obilasku hrvatskih tvrtki

U okviru službenog posjeta Republici Hrvatskoj, u pratnji domaćina susreta ministra rada i mirovinskog sustava mr. sc. Marka Pavića, delegacija Islamske Republike Irana predvođena ministrom rada i socijalnog sustava Alijem Rabieijem, obišla je renomirane hrvatske tvrtke Končar, Rimac i DOK-ING, nakon sastanka izaslanstava u Banskim dvorima.

Tom prigodom, iranskoj delegaciji prezentiran je rad triju hrvatskih kompanija čije poslovanje je prepoznato kako u Hrvatskoj tako i u Europi i svijetu. Dobra suradnja potvrđena je na prvoj stanici obilaska u tvrtci Končar koja ostvaruje kvalitetnu poslovnu suradnju na iranskom tržištu, što je istaknuo i ministar Pavić, zahvalivši domaćinu predsjedniku Uprave Končar Darinku Bagi.

DSC_0698

Potom se iransko izaslanstvo sastalo s predstavnicima tvrtke Rimac automobili, u kojoj su  obišli proizvodne odjele, upoznavši vrhunsku tehnologiju i inovacije.

„Zadovoljstvo mi je biti ovdje, DOK-ING je primjer hrvatske pameti i vrhunske proizvodnje“ naglasio je ministar Pavić na kraju današnjeg obilaska.

DSC_0867

Radni posjet Republici Hrvatskoj, ministar rada i socijalnog sustava Ali Rabiei završit će Gospodarskim forumom iranskih i hrvatskih gospodarstvenika koji će se održati u utorak, 27. lipnja.