DANI POSLOVA U TURIZMU U ZAGREBU

U utorak 14. ožujka 2017. u Zagrebu u Gastro Globusu (Avenija Dubrovnik 15) od 9.00 do 17.00  održati će se Dani poslova u turizmu. Projekt je nastao u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu s ciljem osiguranja bolje vidljivosti zanimanja u turizmu i mogućnosti zapošljavanja koje pruža turistički sektor. Održavanje Dana poslova u turizmu je prilika za promociju poslova u turizmu te motiviranja svih onih koji su potrazi za poslom, bilo da su do sada radili u turizmu ili ne, te mladih koji tek ulaze na tržište rada.

Na Danima poslova u turizmu u Zagrebu predstavit će se 50 poslodavaca koji imaju povećane potrebe za zapošljavanjem radnika sezonskog karaktera u turističkom sektoru, a predviđa se da će sajam posjetiti preko 4.500 posjetitelja.

Na skupu će Hrvatski zavod za zapošljavanje pojačano predstaviti mjere aktivne politike zapošljavanja vezane za zapošljavanje, osposobljavanje i obrazovanje u turizmu kao i ostale redefinirane mjere aktivne politike zapošljavanja.

Za sve informacije molimo Vas da nam se obratite:

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava:  javnost@mrms.hr