Poziv za prijavu jednogodišnjih projekata udruga u području prevencije i smanjenja rizika kod djece koja eksperimentiraju sa sredstvima ovisnosti te resocijalizacije djece s problemima ovisnosti za dodjelu financijskih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u Republici Hrvatskoj za 2023. godinu


Obavijest od 21. prosinca 2022.
 
Prema Uputama za prijavitelje, Rok za slanje pitanja (str.42)  za navedeni Poziv bio je do 19. prosinca 2022. te Vas ovim putem obavještavamo da se isti produžuje do  31. prosinca 2022. godine.
 

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike poziva organizacije civilnoga društva koje djeluju u području prevencije i smanjenja rizika kod djece koja eksperimentiraju sa sredstvima ovisnosti te resocijalizacije djece s problemima ovisnosti da se prijave za financijsku potporu programima u skladu s uvjetima ovog Poziva.
 
Organizacije civilnoga društva sukladno ovom Pozivu mogu  prijaviti program za sljedeća prioritetna područja:
 
PI. Prevencija ovisnosti djece
PII. Usluge i projekti usmjereni smanjenju rizika kod djece koja eksperimentiraju sa sredstvima ovisnosti te resocijalizacije djece s problemima ovisnosti
 
Rok za podnošenje prijava je od dana objave Poziva i traje od 05. prosinca 2022. do 09. siječnja 2023. godine.
 
Smatrat će se da je projekt valjano prijavljen ako je:
  • Cjelovita natječajna dokumentacija propisano postavljena u sustav www.financijskepodrske.hr najkasnije do 9. siječnja 2023. godine do 15:00 sati.
  • Dokument za verifikaciju dostavljen isključivo elektroničkom poštom na e-mail adresu udruge@mrosp.hr. Ovaj dokument bit će prihvatljiv isključivo ukoliko je poslan do 9. siječnja 2023. godine do 18:00 sati.