Raspisan Javni poziv ZOSI-a za podnošenje zahtjeva za dodjelu novčane pomoći poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom na području pogođenom potresom

Slika /slike/Važne poveznice/ZOSI.jpg
Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom raspisao je 16. veljače 2021. Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu novčane pomoći poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom na području pogođenom potresom u ukupnom iznosu od 15  milijuna kuna.

Rok za podnošenje zahtjeva korisnik može podnijeti u roku od 6 mjeseci od dana objave u Narodnim novinama (NN 17/2021).

Na Javni poziv se mogu prijaviti poslodavci koji zapošljavaju osobe s invaliditetom na području jedinica lokalne samouprave: Grad Petrinja, Grad Glina, Grad Sisak, Grad Hrvatska Kostajnica, Općina Lekenik, Općina Sunja, Općina Donji Kukuruzari, Općina Majur, Općina Dvor, Općina Topusko, Općina Gvozd, Općina Jasenovac, Općina Hrvatska Dubica, Općina Martinska Ves, Općina Pokupsko i Općina Kravarsko, na kojima je proglašena katastrofa uzrokovana potresom.

Detaljne informacije o uvjetima za ostvarivanje pomoći, kriteriju, potrebnoj dokumentaciji i načinu podnošenja zahtjeva možete pročitati na:
 

Pisane vijesti