U Koprivnici održan okrugli stol u okviru projekta „Partnerstvo za sve 2“

Slika /slike/2020/IMG_1235.JPG
Dana 15. rujna 2020. godine, u Koprivnici, predstavnici Ministarstva rada, mirovinskoga sustav, obitelji i socijalne politike sudjelovali su na okruglom stolu u okviru provedbe projekta „Partnerstvo za sve 2“.

Okrugli stol održan je u organizaciji PORE, Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije s Tehničkim tajništvima Lokalnih partnerstava za zapošljavanje Međimurske, Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije. 

Predstavljeni su provedbeni rezultati projekata koji su odobreni za financiranje u okviru poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ iz Europskog socijalnog fonda i čije aktivnosti su usmjerene na povećanje zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih, žena i mladih na tržištu rada predmetnih županija.

Glavna tema okruglog stola bila je Europski socijalni fond u novom financijskom razdoblju 2021. - 2027. te budućnost lokalnih partnerstava za zapošljavanje. Predstavnici Upravljačkog tijela Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. -2020. prezentirali su tijek aktivnosti u okviru priprema za novo financijsko razdoblje te mogućnosti financiranja u području zapošljavanja.

Pisane vijesti