Ministar Piletić na Danima regionalnoga razvoja i EU fondova

Slika /slike/2023/Vijesti/VRH_8258-01.jpeg
U četvrtak, 7. prosinca 2023. ministar Marin Piletić sudjelovao je na konfreneciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije "Dani regionalnoga razvoja i fondova EU".

Ministar se u sklopu panel rasprave "Po čemu ćemo pamtiti 2014. - 2020.?" osvrnuo na rezultate provedbe prve omotnice ESF programa u Hrvatskoj ističući utjecaje koji su postignuti u lokalnim zajednicama, učinak na kvalitetu života građana te konkrete brojke i pokazatelje koji jasno govore da je Republika Hrvatska u potpunosti iskoristila svaki euro koji joj je bio na raspolaganju. "Veliki je uspjeh ugovoriti i uspješno provesti više od 4 tisuće projekata koji su se provodili diljem Hrvatske, ušli u svaki kutak zemlje", naglasio je ministar Piletić.

Konferenciji je nazočio i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, kao i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Šime Erlić te ministrica poljoprivrede Marija Vučković.

U sklopu radne posjete Šibeniku, ministar Piletić održao je i sastanak u Hrvatskom zavodu za socijalni rad, područni ured Šibenik.

Foto: Vlada RH

Pisane vijesti