Ministar Marin Piletić uručio Državnu nagradu za volontiranje u 2022. godini

  • Slika /slike/2022/Volonteri 2022/DSC_8010.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
Ministar Marin Piletić u ponedjeljak 5. prosinca 2022. dodijelio je Državnu nagradu za volontiranje u 2022. godini u povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera.

Državna nagrada za volontiranje u 2022. godini dodijeljena je gospođi Meliti Hršak iz Krapinskih Toplica u kategoriji volonterke, gospođi Antoniji Katić iz Rijeke u kategoriji koordinatorice volontera te Udruzi za terapiju i aktivnosti pomoću konja „MOGU“ Osijek u kategoriji organizatora volontiranja.

Državna nagrada za volontiranje dodjeljuje se od 2007. godine i najviše je priznanje koje Republika Hrvatska dodjeljuje za volontiranje i doprinos promicanju volonterstva. 

Svečanom dodjelom Državne nagrade za volontiranje u 2022. godini Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike želi zahvaliti svim volonterima, koordinatorima volontera i organizatorima volontiranja na nesebičnom darivanju slobodnog vremena, znanja i vještina na dobrobit čitave zajednice te ohrabriti i potaknuti druge da svojim uključivanjem u volonterske aktivnosti pridonesu izgradnji boljeg, humanijeg i solidarnijeg društva. 
 

Pisane vijesti