Ministri Aladrović i Capelli na „Regionalnoj konferenciji tržišta rada Slavonije, Baranje i Srijema“ i „Danima poslova u turizmu“

Slika /slike/dpt.jpg
Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u suradnji s Ministarstvom turizma i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje četvrtu godinu zaredom organizira „Dane poslova u turizmu“ koji će se u petak 17, siječnja 2020. održati u Osijeku u Sportskoj dvorani Gradski vrt, Ulica kneza Trpimira 23. s početkom u 10.00 sati.

Ove godine Dani poslova u turizmu dio su Regionalne konferencije tržišta rada Slavonije, Baranje i Srijema, a otvorit će ih ministar rada i mirovinskoga sustava Josip Aladrović i ministar turizma Gari Capelli.

Osim u Osijeku „Dani poslova u turizmu“ održat će se 22. siječnja 2020. u Zagrebu i 31. siječnja 2020. u Splitu.

Projekt je prilika brojnim poslodavcima da predstave otvorena radna mjesta te se povežu s nezaposlenim osobama koje se na jednom mjestu mogu informirati o mogućnostima za zapošljavanje i razvoj karijere u turizmu.

Drugi dio Konferencije na temu „Suradnja jedinica lokalne uprave i poslodavaca s Ministarstvom rada i mirovinskoga sustava“ održati će se, na osječkom Fakultetu Agrobiotehničkih znanosti u 13 sati (Vladimira Preloga 1), na kojoj će ministar Aladrović predstaviti novosti u mjerama aktivne politike zapošljavanja, ukidanje kvotnog sustava za zapošljavanje stranaca i rad Europskog socijalnog fonda.

Više informacija o projektu možete pronaći na poveznici - http://www.hzz.hr/daniposlovauturizmu/
 

Pisane vijesti