Poziv za prijavu dvogodišnjih programa volonterskih centara za dodjelu financijskih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u Republici Hrvatskoj za 2023. i 2024. godinu

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike poziva organizacije civilnoga društva koje su usmjerene na razvoj volonterstva u Republici Hrvatskoj da se prijave za financijsku podršku programima koji doprinose promociji i razvoju volonterstva na području Republike Hrvatske.
 
Organizacije civilnoga društva sukladno ovom Pozivu mogu prijaviti program za sljedeća prioritetna područja:
 
P1: Razvoj lokalnih volonterskih centara u Republici Hrvatskoj (Lokalni volonterski centri)
 
P2: Razvoj regionalnih volonterskih centara u Republici Hrvatskoj (Regionalni volonterski centri) i mrežnih organizacija volonterskih centara na nacionalnoj razini
 
Rok za podnošenje prijava je od dana objave Poziva i traje od 22. prosinca 2022. do 24. siječnja 2023. godine.
 
Smatrat će se da je program valjano prijavljen ako je:
  • Cjelovita natječajna dokumentaciju propisano postavljena (opisan u točkama 3.1. i 3.2. Uputa) sustav www.financijskepodrske.hr najkasnije do 24. siječnja 2023. godine do 15:00 sati.
  • Dokument za verifikaciju dostavljen putem e-mail adrese (udruge@mrosp.hr). Ovaj dokument bit će prihvatljiv isključivo ukoliko je poslan do 24. siječnja 2023. godine do 18:00 sati.