Savjetovanje o Nacrtu Strategije razvoja socijalnog/društvenog poduzetništva u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2014. do 2020. godine

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava izradilo je Nacrt Strategije razvoja socijalnog/društvenog poduzetništva u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2014. do 2020. godine te je objavljen na rasprava.mrms.hr. Internetska rasprave provodi se do 07. travnja 2014. godine. Također ističemo da uz internetsku raspravu organiziramo i regionalna predstavljanja i raspravu o Nacrtu Strategije. Kroz raspravu očekujemo aktivnu razmjenu informacija što će se kvalitetno odraziti i na konačnu verziju Strategije. Raspored javnih predstavljanja Strategije je sljedeći:
  • Split: 10.03.2014. u 10:00 sati, Sveučilište u Splitu – Ekonomski fakultet
  • Osijek: 11.03.2014. u 11:00 sati, Gradska četvrt Gornji grad
  • Čakovec: 13.03.2014. u 10:00 sati, Tehnološko-inovacijski centar Čakovec
Tijekom ožujka i travnja javne konzultacije održat će se i u Rijeci, Kutini, Šibeniku, Dubrovniku i Zagrebu o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti. Kako je rad na Nacrtu Strategije razvoja socijalnog/društvenog poduzetništva predstavljao veliki izazov za Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, ne samo u kontekstu velikog broja predstavnika državnih i javnih institucija, te organizacija civilnog društva koji su sudjelovali u njezinoj izradi, nego i u kontekstu zagovaranja i promicanja koncepta socijalnog/društvenog poduzetništva kroz javne politike i djelovanja. Zahvaljujemo svima koji su nas do sada pratili u radu te vas pozivamo da se uključite u internetsko savjetovanje i regionalna predstavljanja. Savjetovanje o prijedlogu Strategije razvoja socijalnog/društvenog poduzetništva u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2014. do 2020. godine se provodi na rasprava.mrms.hr.