Obrasci za izvješće o napretku (polugodišnje) o provedbi projekata iz Poziva za prijavu programa i projekata usmjerenih smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti te socijalnom uključivanju i integraciji socijalno osjetljivih skupina za 2020. godinu

Izvještaj o napretku sastoji se od Opisnog izvještaja, Financijskog izvještaja i Prikaza pojedinačnih troškova koje je potrebno dostaviti poštom u tiskanom i elektronskom obliku (na označenom CD/DVD-u dostavljenom u tvrdoj, plastičnoj kutijici ili USB priključku dostavljenom u zatvorenoj košuljici).

Uz obrazac Popis pojedinačnih troškova uz izvješće o napretku nije potrebno dostavljati financijsku dokumentaciju za pravdanje troškova. Navedena skenirana dokumentacija pohranjena na USB priključku ili CD/DVD-u dostavlja se uz završno izvješće. 

Navedena 3 obrasca potrebno je u elektronskom obliku dostaviti u otvorenom formatu (Word, Excel) i zatvorenom (skenirani obrasci).

Izvješće je potrebno dostaviti poštanskim putem na adresu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Uprava za projekte i programe, Trg Nevenke Topalušić 1, 10000 Zagreb.˝